Vilddjurets Märke
John S. Torell

Kassett CD DVD PAL DVD NTSC
$4.00 $4.00 $12.00 $12.00

Den 10 November, 2011 talade Torell in ett nytt budskap till de Nordiska folken med titeln "Vilddjurets Märke." I detta budskap läser Torell upp de sidor som blev borttagna ifrån Sjöbergs bok och sedan utvecklar han vad som har hänt de sista 28 åren och hur nära vi nu är till ett totalt kontrollsamhälle, som kommer att vara tillgängligt för den man som Bibeln kallar för Antikristus. Du som är född efter 1965 har ingen aning om vad som hände I Sverige under 1970 och 80 talet och vilka krafter som har format samhället i de Nordiska länderna som det nu är.

Lyssna till budskapet, läs din Bibel och kolla att det är sant vad Torell citerar ifrån Bibeln, och gör sedan en stor undersökning på Nätet, och du skall finna att vad Torell har sagt tyvärr är sant. Om du inte har last boken ”Bibelns Budskap I De Yttersta Dagarna” så uppmanar vi dig att beställa din kopia idag, innan de tagit slut. Kom ihåg att denna bok skrevs innan det fanns personliga datorer och Nätet. Mycket av vad som profeterades i boken har nu blivit en verklighet.

Beställ en video, CD eller kassett, sätt dig ned, tag fram din Bibel, samt papper och penna, och börja sedan att lyssna och göra anteckningar så att du kan kolla upp vad som sagts.

Andra alster av samma författare:

Varningsbudskap Till Nordens Folk (1975-1988)

Förbered Dig För Märket


Tilbake til Video
Bokhandel | Fraktbelopp | Returnera