Jesus Kommer Tillbaka!

Länk till videon på Vimeo: http://vimeo.com/45998968

Välkommen till Resurrection Life of Jesus Church.

Det här är en video från våra återkommande webbsändningar.
Live Gudstjänst: Söndagar kl. 19:30
Bibelstudie: Torsdagar kl. 04:00
www.eaec.org/webcast.htm

Vi är en bibelcentrerad grupp troende i Sacramento, Kalifornien som vill växa till full kunskap om Jesus Kristus utan att kompromissa med Hans Ord. Vi tror, lär och praktiserar allt som Jesus lärde och som praktiserades av kyrkan i Apostlagärningarna. Vår verksamhet är inriktad på att stärka människor som vandrar med Kristus genom att utrusta dem för att nå de yngre generationerna, så att Gud kommer att fortsätta att ha några mäktiga män och kvinnor som förkunnar de goda nyheterna om evangeliet.

OM VIDEON.
Jesus föddes av en jungfru för omkring 2.000 år sedan för att leva ett liv utan synd, inrätta sin kyrka, dö på korset för våra synder och återuppstå. När han kommer tillbaka en andra gång, skall han komma som erövraren Messias, konungarnas konung och herrarnas Herre, decimerande Antikrist arméer och skicka honom och hans falske profet till eldsjön. Dessutom kommer änglar att fängsla varje man, kvinna och barn som har tagit vilddjurets märke, och Satan kommer att bindas och kastas i fängelse.

Jesus kommer övernaturligt att återställa jorden till den skönhet den hade före Adam och Eva syndade och regera världen i fråga om rättvisa och rättfärdighet i tusen år. I slutet kommer Satan att släppas fri för att lura massorna i sin sista kamp mot Gud. Sedan kommer domen vid den stora vita tronen där alla människor från Kain till den sista ofrälsta personen kommer att kastas i den brinnande sjön. Efteråt kommer Gud att upplösa universum och skapa en ny utan synd och vi kommer äntligen se vår himmelske Fader i all sin prakt när han visar sig för oss som en person. Detta är reserverat för dem som är födda på nytt. Är ditt namn skrivet i Livets Bok?

Tilbake til Norske siden