Förbered Dig För Märket

Länk till videon på Vimeo: http://vimeo.com/33765633

Hur ska kristna kunna förbereda sig för Vilddjurets Märke? Jesus hade bara tre och ett halvt år på sig för att välja och förbereda sina lärjungar för den anstormning som skulle uppstå när de presenterade evangeliet för världen. Han visste att en stor andel av Hans anhängare skulle bli arresterade, slagna, fängslade och en del skulle till och med bli dödade. Istället för att försöka skydda dem gav Jesus dem order att angripa Satans rike och predika evangeliet till varje pris.

Två tusen år senare fortsätter kampen fortfarande och djävulens anhängare förbereder sig nu för att introducera sin Antikrist för världen. Älskar du Jesus mer än dig själv? Känner du ett ansvar för de som går förlorade? Vad är din plan för vedermödans tid? Du kommer att ha två val när Antikrist kommer till makten: ta vilddjurets Märke, så att du kan leva lite längre på jorden och bli fördömd för evigt, eller vägra att ta märket och få en tidig resa till himmelen!

Vilddjurets Märke är på väg, men om du följer ett enkelt program som sattes upp av Jesus, kan du också ha seger i dessa sista dagar. Var förberedd, så att du när det är dags kan vara en ande fylld kristen, som verkar i det övernaturliga och frimodigt förkunnar evangeliet och attacker Antikrist regim.


Predikoutkast (pdf)

 

Köp den här inspelningen

Tilbake til Norske siden