U.S. Government, Talmud Mock New Testament

Av Rev. Ted Pike - 17 Apr 08

The US State Dept.'s Office of Global Anti-semittisme nå sier at Det Nye Testamentet er en bok av konspirasjonsteori! Ja, vår regjering nå regler som Bibelens posten som jødene hadde korsfestet Kristus er ikke bare anti-semittisk, det er konspirasjon useriøs. Dette trinnet mot kriminalisering av kristen tro truer direkte troende. Det er også en handling av åpenbar hykleri: Mens Det Nye Testamentet er latterliggjort som "hate speech", ikke et ord er sagt om den sydende hat som finnes i jødedommen mest hellige bok Talmud.

Utenriksdepartementet rapportene "Taktikken av mange anti-semittiske gruppene omfatter overføring av konspirasjonsteoriene ... Tradisjonell konspirasjonsteorier ..." inkluderer tro "... at jødene er ansvarlige for Kristi død." 1 For titalls millioner, er det Nye Testamentet noe, men konspirasjonsteori! Det er det skrevne Guds Ord.

Men nå vårt utenriksdepartement sier de nytestamentlige beretning om Kristi lidelse, som kulminerte i avvisning av det jødiske folk og korsfestelse av romerne, er beslektet med de andre konspirasjonsteoriene som inspirerte Hitler til å forsøke å utrydde jødene. Min forrige artikkel, "Bibelen er Hate, sier amerikanske myndigheter," dokumenter Utenriksdepartementet øvrige kostnader: at det Nye Testamentet espouses "klassisk antisemittisme. 2
Hitler er med rette ansett som en klassiker antisemitt. Men Utenriksdepartementet, i tillegg merking Det nye testamente "klassisk antisemittisme, tyder" det er moralsk og intellektuelt lik nazismen. Dette innebærer at nye testamente kan føre til nok en Holocaust! Dette premisset, lovfestede inn i "anti-hater" lovene vil rettferdiggjøre forfølgelse av Bibel-troende som antisemitter. "Tross alt vil det være begrunnet, folk med hatske ideologier, fører til vold mot jøder bør begrenses, selv fengslet .
Talmud forteller Who Killed Kristus

Abraham H. Foxman, leder for det jødiske Anti-Defamation League, kunne ikke enige mer med Utenriksdepartementet. Hans organisasjon er pådriver bak hater verdens lover og Office of Global Anti-semittisme. Foxman hevder at jøder på Jesu tid var uskyldige av korsfestelsen, det var helt arbeidet til romerne. Foxman sier nytestamentlige forfattere concocted den onde antisemittiske løgn at jødiske ledere og folk egget Pilatus å fordømme Kristus. Han sier dette løgn - at jøder er "Kristus killers"-fanned i flammer nesten to årtusener av anti-semittisme og førte til Holocaust. Han sier at det skaper «ny antisemittisme", som han advarer raskt økende over hele verden. 3 ADL's "anti-hater" lovene har allerede blitt brukt i mange vestlige land for å krenke friheten til kristne.

Foxman, som en ortodoks jøde, vet nok om en annen bok som vitriol er langt mørkere enn Bibelen. Den høyeste religiøse og etiske autoritet i moderne jødedom, den babylonske Talmud, sier at jødiske ledere hadde Kristus dømt til døden. Faktisk sier Talmud de gjorde det helt uten romernes hjelp! Jødiske myndigheter drept Kristus ikke ved korsfestelsen (ulovlig i jødisk lov), men av juridiske metoder foreskrevet av Talmud lov.

Talmud sier:
På Pesah Eve, hengte de Jesus fra Nasaret. Og herald gikk foran ham førti dager, og proklamerte "Jesus fra Nasaret kommer ut å bli steinet fordi han praktiserte trolldom, egget og ledet Israel på avveier. Den som vet om et argument som kan bli foreslått i favør hans skulle komme til stede som argument på hans vegne. Men dommerne fant ikke et argument i sin favør, og slik at de hengte ham på påske Eve. 4
Talmud beskriver tortur påført Jesus før han døde. "Alle fire juridiske metoder for utførelse - steining, brenning, halshogging og kvelning var ansatt". 5 Talmud utdyper "brenner". Det involvert Jesus blir:

"Senket i møkk opp til sitt armhulene, deretter en hard klut ble plassert i en myk en, sår rundt halsen hans og de to endene dras i motsatt retning før han var død, og tvang ham til å åpne munnen. En veke ble så tent, og kastet inn i munnen, slik at den gjekk inn i kroppen hans, brennende hans tarmene. "6

Jesus, sier Talmud, ble utelukket for tanken på å forføre en kvinne. I sin påfølgende sorg og forvirring, falt han ned og dyrket en murstein. 7 Talmud sier Jesus "... var en tosk og vi trenger ikke bry deg om det dumme gjøre." 8 Ifølge Talmud, er Jesus nå i helvete, vred seg i evig pine. Talmud spør: «Hva er din straff? 'Han svarte:" Med kokende varm sæd ...' "9

Talmud forsvarer den jødiske herskere som det står rettferdig kjørt fire av Kristi disipler: Matteus, Lukas, Nikodemus og Thaddaeus. 10 Det mener hans tilhengere for å være tilbedere av en falsk profet og verdig død. Referanser i Talmud til Kristus og kristne er ofte skjult av vilkårene ikke forstått av Christian censors i tidligere århundrer. To av de vanligste er "Minim" og "Minith." The fotnote til Talmud i Abodah Zarah 16b (pg. 84) sier at "Minith" refererer til "... kjetteri med særlig referanse til kristendommen."
Broderlig kjærlighet ikke strekker til Minim: kristne kan bli lovlig kastet ned i en grøft for å dø. Som Abodah Zarah 26b sier: "... 'avgudsdyrkere og [jøder] Shepherds liten fe ikke nødvendig bringes opp, men de må ikke kastes i, men Minim, angivere, og frafalne kan være støpt i og trenger ikke bli tatt opp. "I Shabbethai 116, sier rabbi Tarbon," The skrifter av Minim [New Testament] fortjener å bli brent, selv om det hellige Guds navn skjer der, for hedenskap er mindre farlig enn Minith [kristendommen] ... "

Ifølge Talmud "... De som fornekter Torah og profetene i Israel [gi lojalitet til den" falske profet "Jesus og Det Nye Testamentet], er loven om at de skulle bli drept og de som har makt over liv og død burde få dem drept. Og hvis dette ikke kan gjøres, bør de førte til deres død ved villedende metoder. 11

Når det gjelder hedningekristne som antar å gjøre bruk av den jødiske sabbaten, The Jewish Encyclopedia forteller oss, "resh Lakish ... sa: 'En Gentile observere sabbaten fortjener døden" (Sanh. 58b). "Denne artikkelen sier:" Sabbaten er en tegn på pakten mellom Gud og Israel alene ... "og Talmud dødsdom» var trolig rettet mot de kristne jødene ... "12 Sanh. 59A sier en hedning som studerer Toraen [Gamle Testamentet] fortjener døden, for det er skrevet, Moses påbudt oss lov til arv, det er vår arv ikke er deres. "

Kristendommen er tydelig beskrevet i Talmud som verre enn selv de mest ugudelige oppførsel av en jøde. A.Z. 17a sier: "Rabbi Eleasar B. Dordia ikke utelater noen skjøgen i verden uten å komme til henne ..." ennå oppnådd tilgivelse fordi han ikke hadde begått den utilgivelige synd å akseptere kristendommen. Likeledes er incest en "light synd" i forhold til tro på Jesus. Talmud forteller oss "Minuth," sammen med den romerske staten, er de to døtrene til helvete. Én forfører jøder til avgudsdyrking, mens andre holder seg politisk bundet.

Har Talmud lære det samme "toleranse" og "respekt for mangfold" som Foxman krav fra kristne mot jøder, homofile, abortionists og Pornographers? Lytt til hvordan Talmud instruerer jøder til å reagere på dødsfallet av en jøde som har blitt en kristen:

Ved død som hadde brutt alle bånd med hans folk ingen ritualer hva bør følges. Hans brødre og slektninger bør kle seg i hvitt og kappe seg i hvitt. De bør spise, drikke og være glade, er en fiende av Gud omkom. Som det står skrevet: "Ikke jeg hater dem, Herre, som hater deg? Og jeg ikke streve med dem som reiser seg mot deg? Jeg hater dem med den ytterste hat, jeg teller dem mine fiender. "(Salme 139:21-4)" 13

Er dette "hat?" Absolutt!
Det er vanskelig å forestille seg større hat enn hva Talmud underviser mot Kristus og kristne. Jødiske "borgerrettigheter" grupper som ADL, ACLU, Southern Poverty Law Center, og People for the American Way sette seg opp som lawgivers til verden. De foreslår å avslutte "hat, intoleranse, fordommer og bias." Likevel, den største religiøse og etiske myndighet for moderne observant jødedommen, Talmud (som langt overstiger myndighet i Det gamle testamente for religiøse jøder) 14, kan ikke bli overgått i sitt hat, intoleranse, fordommer og bias mot kristne. Den fremste blant jødiske etiske pontificators er Abe Foxman, en hengiven ortodoks, Talmud-siterer jøde, som sier han oppriktig venter de kommende Israels 's "Messias". Dette er selvfølgelig ikke Jesus, men Antikrist. 15

"Christophobia"

Med dette i bakhodet kan vi forstå hvorfor jødisk aktivist grupper viser en slik forakt for Jesus og hans navn i offentlige skoler, myndigheter og det militære, og hvorfor de utrettelig arbeid for å fjerne alle symboler har å gjøre med ham, spesielt ved jul og påske.

Jødiske aktivister beskylder Evangelicals av "homofobi," forkynner hat mot homofile. Egentlig, av kjærlighet, kristne advare sodomitter at hvis de ikke omvender seg, vil deres seksuelle perversjon dem i land i helvete til evig tid. I kontrast Jødiske aktivister er consummate "Christophobes," motstridende Kristus og hans tilhengere - ikke av kjærlighet, men fra en sykelig besettelse å fjerne alle minne om hva deres forfedre gjorde, skriker, "Korsfest ham! Korsfest ham! Hans blod komme over oss og våre barn! "
Som Lady Macbeth, som vasker hennes morderiske hendene ustanselig, mumler, "Ut, ut, damned spot!" Etterkommere av dem som hadde Kristus drept forsøke å vaske bort sin skyld med løgn.

Det er bare ett, men som kan vaske vekk noens synder. Skriften lover flere ganger Han skal komme igjen og "... de skal se på meg som de har gjennomboret, og de skal sørge ..." 16 Han som gjør verste syndere rene vil sette "et hjerte av kjød" i Israel, der nå bor "et hjerte av stein "mot ham. Endelig Gud vil fjerne tvangen til å sverte ham ut av Israel.
Sagaen om Kristi befatning med jødene er dermed en av radikale ytterpunktene: bitende hater, som Talmud jødedommen arbeider for å hindre hans utseende, og forbløffende kjærlighet, slik Kristus slutt beviser hans makt for å lagre en hel nasjon av angrende jøder.

Someday hele jorden skal gispe forundret og sa: "Hvem er en Gud lik Deg, som pardoneth urett og passeth ved overskridelse av restene av arven hans?" 17

Endnotes:

 1. See, Contemporary Global Anti-Semitism: A Report Provided to the United States Congress, p. 31. www.state.gov/g/drl/rls/102406.htm
 2. See, Bible is Hate, says U.S. Government.
 3. See, ADL's Foxman: New Testament is Anti-Semitic.
 4. The Babylonian Talmud, translated by Rabbi Adin Steinsaltz, Random House, New York, 1989 - ca.97.
 5. "Balaam," Jewish Encyclopedia, pg. 469.
 6. Mishnah, Sanhedrin, 52a, The Babylonian Talmud, Soncino Press, 1948, London .
 7. Sanhedrin, 107b. This is confirmed by The Jewish Encyclopedia article on "Jesus," p.170.
 8. Sanhedrin 67a, cited. in The Talmud Unmasked, by Rev. I. B. Pranaitis, p. 34. A number of anti-Christian and Gentile passages of the Talmud, too inflammatory to be included in the 1948 Soncino translation, are presented in this credible work by a dedicated scholar and Hebraist. Many of these passages resurfaced in Rabbi Adin Steinsaltz's recent translation of the Talmud. The Talmud Unmasked is available from Christian Book Club, P.O. Box 566 , Palmdale , CA , 93550 . ph. (661)274-2240
 9. Gittin, 57b.
 10. Sanhedrin 43a.
 11. Choschen Hammishpat, 156 Haggah.
 12. "Gentiles," Jewish Encyclopedia, p. 623.
 13. Treatise Semahot, ch. 2, p. 35; translated by Dov Zlotnick of the Jewish Theological Seminary, New Haven and London, 1966.
 14. Articles on "Talmud" and "Authority" in the three major encyclopedias of Judaism, The Jewish Encyclopedia, The Universal Jewish Encyclopedia, and The Encyclopedia Judaica, agree on the Talmud's vastly greater authority.
 15. See, ADL's Foxman: Man of Faith?
 16. Zechariah 12:10.
 17. Micah 7:18

Tilbake til Norske siden