Jesus Kristus - Hate Criminal?

Hater Jesus lover som går imot Guds lov

Av pastor Ted Pike

Hvis Jesus vandret på jorden i dag i Canada og de fleste europeiske land, ville han ofte være dømt "hater kriminelle." I noen "hater lover land" er det nå er en straffbart krenkelser å offentlig kritisere Jesus hovedmål: syndere som trenger Guds kjærlighet og frelse!

For fem år siden, var det en nordlig kanadiske kristne som fortalte meg at han hadde delt ut evangeliets trakter i byen sin. En politimann informerte ham om at provinsielle lover nå forbyr slike "hate speech." Hvis han fortsatte å vitne, ville han bli arrestert.

I Holland, formaner nederlandsk slektninger oss til å utgi "hate lover fra å komme til Amerika".

Alle nederlendere som offentlig kritiserer «syndere» (som horkarer, ekteskapsbrytere, eller homofile) kan bli arrest.

På Island er praktisk talt alle kritiske offentlige taler en "hat kriminalitet".

I England, anses det å bærer et kors som en hat kriminalitet. Regjeringen ser det som fordømmende mot ikke-kristne.

Fordi Jesus frimodig, offentlig irettesatt alle syndere, uavhengig av konsekvenser med seg selv, ville han nå lider flere arrestasjoner, fengslinger og store saksomkostninger hvis han levde i de fleste hater lov land.

Det er en hat kriminalitet som han skulle lide mest: å være et «antisemitt».

Den jødiske Anti-Defamation League opprettet hater lover. Anti-kristen jødisk-dominerte angrep-grupper som ADL, Southern Poverty Law Center, People for the American Way and the American Civil Liberties Union er det åndelige og fysiske etterkommere av disse Jesus excoriated: fariseerne. ADL har sørget for at alle byråkratier i sine lover i anser enhver kritikk av saker jødisker, regnes som anti-semittiske og straffet hardt.

History of Jewish "Speech Criminals"
I oldtidens Israel, under ledelse av falske prester, profeter og onde konger, var det like mye en tale forbrytelse å kritisere det jødiske folk som i Canada i dag. En av Jesu første handlingene til offentlige "antisemittisme" skjedde i hans hjem synagogen i Nasaret. Stående foran forsamlingen, kritiserte han den uverdighet de fleste jøder i Israels historie. Sine tilhørere var så rasende at de forsøkte å kaste ham over et stup! (Luk 6:16-30) Tre år senere, lyktes deres ledere endelig å få ham korsfestet. Hvis disse jødene bodde i Canada i dag, ville de sikkert ha anlagt en hate forbrytelser anklagen mot Jesus for å holde det jødiske folk opp til "hat og forakt." Fariseerne ville ha arkivert kostnader for hver av hans mange beskyldninger mot dem. Hver charge of Jewish såre følelser ville bringe en $ 5000 fine. Selvfølgelig ville Jesus gjenta krenkelser og ansiktet mange forakt for retten og avgifter års fengsel samt hundretusener av dollar i bøter og saksomkostninger.

Alle de største hebraiske profetene ville bli med ham i fengsel. Akab anklaget Elijah av "antisemittisk" forbrytelsen problematisk Israel. Akab erklært ham for å være Israels mest ettersøkte hater kriminelle for å kritisere sin synd og bringe tre år med tørke. Jeremia ble gjentatte ganger beskyldt av både legfolk og ledere får å tale imot det jødiske folk og deres hellige by. For dette kastet de ham i en brønn for å dø. nesten hvert år, som går tilbake til Israels utvandring fra Egypt, onde jødiske ledere forbød kritikk av Guds utvalgte folk. Under Exodus opprørerne av Korah sa hele menigheten er hellig ... og Herren er blant dem. " (Mosebok 16:3) De fordømte Moses som en fiende av folket for å kritisere og dømme onde hebreerne.

Siden historien har registrert fremveksten av Pharisaism og enshrinement deres Talmud og Zohar som den høyeste religiøse guide til jøder gjennom tidene. I dag Talmud jødene fremdeles anser det veldig galt, selv blasfemisk, for noen Gentile å kritisere Chosen Race. Faktisk sier ADL's Office of Global Anti-Semitism in the US State Department noen "sterke" kritikk av Israel, inkludert ledere eller militære, er anti-semittisk.

Kunne Amerika bli et miljø som fiendtlige som gamle Israel, fengsle eller til slutt drepe de som kritisere jøder? Vi går raskt i den retningen. ADL's føderale hate forbrytelser regning, nylig vedtatt av amerikanske hus og Senatet, er utformet for å forvandle Amerika til en tale forbrytelser tyranni akkurat som gamle Israel under sin mest undertrykkende lederskap.

I jødisk-dominerte mediene får "hater regningen problemet" nesten ingen oppmerksomhet, og derfor vil disse lover bli vedtatt uten diskusjon, selv de mest konservative jøder betrakter disse lover som "mindre lover". (Se «jødene Confirm Big Media er jødiske") Resultat: de fleste av de titusenvis av te-party skatt og rådhuset demonstranter har ikke tatt disse hater regningen i sin kritikk av demokratene, denne våren og sommeren.

I virkeligheten er disse "hat regningen desidert farligste lovgivning noensinne" vedtatt av underhuset og Senatet. Loven er utformet for å lede direkte til slutten av ytringsfriheten og påfølgende tap av alle andre friheter i Amerika. I de resterende ukene, før loveforslaget går til presidenten for signering, må amerikanerne snakker ut i protest, sine samlinger. Vi må bombardere Obama med krav han ikke signere den - på straffen for massiv skade demokratene i neste års midterm valg.

Last Minute Opportunity (de siste minutters oppfordring)
Vi er veldig, veldig sent til en effektivt protest avhater Bill. Likevel er det mulig at et vindu kan åpnes. Obama truer med å nedlegge et Nationalt veto i forsvarsbevilgningene Bill, med hat regning vedlagt, hvis det inneholder for mye militært "flesk". Kongressens ledere synes bestemt på å trosse presidenten og som omfatter store militære utgifter. Det finnes nå en reell mulighet for at forsvaret / hat regningen kan bli veto nedstemt - særlig hvis utbredt hat bill. protestene øker.

Demokratene kan frykte for at de og presidenten kan bli enda mindre populære, spesielt i midten av neste år, dersom presidenten signerer en hater lov som de fleste amerikanere hater.

Vi må gripe denne muligheten og

  1. Protestere mot hater forslaget med høy røst på rådhuset møter (Family Research Council viser alle kommende rådhus i ditt område, klikk her.) Delta med kraftig konsekvens spørsmål som finnes i min siste e-alert "Blast Hate Bill på rådhuset møter! kl Truthtellers.org.
  2. Fax presidenten på 1-202-456-2461 med denne uttalelsen: "Vi vil aldri tilgi eller glemme hvis du registrerer den friheten-tyveri, pedofil-beskytter hater Bill." (Grønt nummer til presidentens kommentar linje, 202-456-1111, er nesten konstant opptatt som et resultat av helsevesenet protest.)

Tragisk, Christian / Høyre, gjennom to tiår med generelle uoppmerksomhet til hat loven trusselen og relativt lav motstand gjennom vinteren og våren, er i stor grad ansvar for at de hater regningen å passere begge kamre av Kongressen. Forutsigbar, ingen store evangeliske "vaktbikkje" gruppe har blitt med meg denne sommeren i rousing siste minutt hater bill. protester på rådhuset møter, eller bombardere Det hvite hus med fakser krevende presidenten ikke signere regningen.

De hater bill cobra, med en Star of David mønster på halsen sin, er fortsatt begrenset. Men hvis den blir sluppet fra av master slangen charmer, Obama, vil det skli ut til ufattelig bite og pine gruppen over alle andre ...

Tilhengerne av Jesus Kristus.


Tilbake til Norske siden