Israel er en økende Antikrist

ved Ted Pike - 30 Dec 09

Perioden med de store korstogene så styrkene til den kristne vest og muslimske øst delta i fåfengt militær innsats for å avgjøre hvem som skulle styre Palestina, med makt til å ekskludere andre. Etter millioner døde, de utslitte stridende parter endelig nådd et kompromiss som har vist seg minnelig i nesten et årtusen: Hver av de tre store religionene hevder spesielle slektskap til Israel-kristne, jøder og muslimer-ville ha frihet som pilegrimer og selv beboere for å tilbe i hellige steder i Det hellige land.

Likevel, med retur av jøder til Israel i det 20. århundre, en annen mentalitet dukket en delt av Christian Evangelicals. Jødene tilbake til et land de betraktet som helt og betingelsesløst deres-et land hvor jødisk lovsang, skikker og lover nøt et bibelsk rett til å dominere.

Nå Ortodokse og ultra-ortodokse rabbinske myndighetene i Israel stadig hevder at Israel har rett til å faktisk utelukke kristne og muslimer fra full deltakelse i det religiøse livet av nasjonen.

Selv Israels befolkning er stort sett sekulære, er den offisielle religiøse posisjon staten ortodokse. The Encyclopedia Judaica: "Det er svært få Reform eller konservative forsamlinger i staten Israel. Ortodoksi er det offisielle religiøse posisjon i Israel med flertallet av rabbinere som tilhører den gamle skolen i Talmud jurister " Grand Rabbinate i Jerusalem avgjør hva som er" halakah "eller bindende jødisk lov, ikke bare til mindre jødiske myndigheter, men i alle nivå av nasjonens liv og handel, selv i det militære.

I motsetning til i USA, er det ingen separasjon av synagogen og stat i Israel. Og i motsetning til i Amerika, som ble grunnlagt i stor grad av respekt for Bibelen, Ortodoks i Israel er etablert og holdent på læren til den gamle fariseerne som er nedfelt i sitt babylonske Talmud og dens mystiske / revolusjonære følgesvenn, den Zohar eller Kabbalah.

Både Talmud og Zohar er sterkt anti-kristen. Talmud visninger Kristus som uekte sønn av Maria, en løs kvinne. Han var også en falsk profet som førte Israel til frafall. Det står jødiske ledere rettferdig hadde Ham korsfestet og han nå languishes i helvete, vred seg i kokende sæd. (Se faktiske sider fra Talmud bekrefter dette på slutten av denne artikkelen.) Vurderer slike antikristne animus fra Israels høyeste religiøse autoritet, er det forståelig at kristne innbyggerne i Palestina har gjort det dårlig de siste århundre. Encyclopedia of the Palestina Problem dokumentene hundrevis av handlinger av diskriminering og forfølgelse mot kristne nesten siden begynnelsen av den sionistiske eksperimentet. Disse omfatter profanation av kristne kirker og hellige steder, samt et generelt program for unpublicized trakassering og diskriminering. Mye av energien bak slike anti-kristendommen har dukket opp fra Grand Rabbinate i Jerusalem og mange Ortodokse og ultra-ortodokse rabbinere påverka av. (Ultra-ortodokse haredim avvike fra ortodokse primært i sin opphøyelse av autoritet Zohar ovenfor Talmud.)

Ved begynnelsen av det 20. århundre, i overkant av 20 prosent av innbyggerne i Palestina var kristne, men som et resultat av uopphørlig, langsiktig diskriminering, bare 2 prosent er kristne i dag - og at antallet er synkende.

Rabbinsk War on Christmas

Nylige hendelser i Israel frem til jul bekrefte innsats av Grand Rabbinate og mindre rabbinernes råd til å utelate kristendommen fra Palestina. En fersk Ha'aretz artikkelen sier Rabbinate står bak " 'Lobby for jødiske verdier" i sitt forsøk på å utrydde kristne symboler fra Jerusalem, spesielt i julen. De er "fordømte ferie og oppfordret publikum til å boikotte restauranter og hoteller som selger eller sette opp juletrær og andre "tåpelig" kristne symboler ... "Deres intensjon er å oppheve Kosher sertifisering for enhver bedrift som gir et kristent symbol som skal vises, og dermed sannsynligvis ødela dem. (Se Rabbinere versus Chris tmas: Religiøse rivalisering i Jerusalem fordeler ingen)

Slik atferd gjenspeiler en dyp avsky for kristendommen i Talmud Orthodoxy. WorldNetDaily nylig publisert Ha'aretz's artikkel "kristne i Jerusalem Vil jøder å Stop Spitting på dem." Den begynner slik: "For noen uker siden, senior gresk-ortodoks prest i Israel deltok på et møte ... Da han returnerte til bilen sin, en eldre mann seg en skullcap kom og banket på vinduet. Som prest la vinduet ned, forbipasserende spyttet i ansiktet.

"Presten ønsket ikke å lodge en klage til politiet og fortalte en bekjent at han var vant til å bli spyttet på av jøder. Jerusalem Mange prester har vært utsatt for misbruk av denne typen.

"Ifølge Daniel Rossing, tidligere rådgiver for religion departementet Christian saker ... det har vært en økning i antallet slike hendelser nylig," ... som en del av en generell atmosfære av mangel på toleranse i landet, "særlig under den Purim ferie (som feirer Israels blodige hevn på Gentile forfølgere i Esters bok). Rossing sa: «Jeg kjenner kristne som låser seg inne under hele Purim ferie.

Dr. Israel Shahak, en israelsk statsborger, tidligere verdenskrig konsentrasjonsleir innsatte og grunnlegger av Israels Human Rights League, sier Dishonoring kristne religiøse symboler er en gammel religiøs plikt i jødedommen. Spitting på korset, og spesielt på krusifikset, og spyttet når en jøde passerer en kirke, er blitt obligatorisk fra rundt 200 e.Kr. for fromme jøder ... Den økte styrken til den jødiske nasjon har forårsaket disse skikkene å bli mer åpne igjen, men det bør ikke være noen feil: de spyttet på korset for konverterer fra kristendom til jødedommen, organisert i Kibbutz Sa'ad og finansiert av den israelske regjeringen, er en handling av tradisjonell jødisk fromhet ".

Mye av spyttet er henga seg ved Yeshiva elevene fordypet i studiet av Talmud, sier tidligere rådgiver Christian spørsmål til ordføreren, Shmuel Evyatar. Han sier at "rabbinere av yeshivas ignorere eller oppmuntre til det." Politi og domstoler er vanligvis lax i straff.

Slike økende intoleranse i Israel manifesterer seg også som råd og autoritative forordninger fra Ortodokse og ultra-ortodokse jødiske domstoler, sanksjoner mot diskriminering, trakassering, og til og med vold mot kristne og palestinere. Talmud oppfordrer ikke bare i bedrag og tyveri fra "goyim" (hedningene), men dersom slike drap kan utføres indirekte eller gjennom lureri. Det er viktig at jøde komme unna med det uten at skam til Israel. Ellers får han "profanation av Guds hellige navn." En av en rekke Talmud passeringer ofte sitert av rabbinske domstoler som de definerer halachic lov til Israels militære styrker eller nybyggere er at av Simon ben Yohai, en av Israels mest høyt verdsatt vismenn, som sa han ikke best av de vantro fortjener å bli drept. Så enorm er aktelse for ben Yohai som hvert år i Meron i det sørlige Israel (ben Yohai fødested) titusenvis av Kabalistic jøder (ultra -- Ortodokse haredim) synge og danse en uke til ære for hans minne.

Bekrefter ovenfor online artikkelen "Israelsk rabbi godkjenner Murder of Non-jøder" av National Newspaper sier: "En bok utgitt denne uken av en radikal jødisk rabbi ... støttet av fremtredende religiøse høyresiden tall, foreslår å drepe alle ikke-jøde, inkludert barn og babyer som en trussel for Israel. [Boka] reflekterer en økende antipati mot palestinerne blant jøder bor i det okkuperte territoriet ... Michael Warschawsky, grunnleggeren av den Jerusalem-baserte Alternative Information Centre, sa boken gikk offentlig med et konsept som allerede er fremmet i en roligere måte ved dusinvis av nybygger rabbinere ... "

Kongens Torah er beskrevet av masse-selger israelske avisen Maariv som «en guide for den som er deliberating hvis og når det er nødvendig og lovlig å ta livet av noen som ikke er jødisk."

"I henhold til israelsk presse rapporter som forutsatt utdrag av boken, gjør rabbinere ikke viker unna ringer for drapet på en ikke-jøde som kan true staten Israel. De skriver: «I ethvert sted at tilstedeværelsen av en hedning truer eksistensen av Israel, er det lov å drepe ham ... også, hvis han er absolutt ikke skylda for den situasjonen som har blitt opprettet. ... Barn forfatterne insisterer bør ikke være unntatt fra denne skjebnen. De legger til: 'Det er en rimelig forklaring for å drepe spedbarn hvis det er klart at de vil vokse opp til å skade oss - og i denne situasjonen, må streiken være rettet mot dem. "Ifølge boken er barn av en ikke - jødiske lederen kan være målrettet som et middel til å bruke press. Den merkeverkste rs sier at selv uskyldige mennesker får lov til å bli drept hvis de tilhører en stat som Israel anser en fiende. Det rabbinere til at ikke-jøder kunne også bli drept hvis de "bryter ... bud" slik som forbud mot ... Idol-tilbe. "(Se Israelsk rabbi godkjenner Murder of Non-jøder)

Kristne, Talmud gjentatte ganger understreker, er det farligste slags idol tilbedere - tilhengere av den falske profeten Jesus. Talmud sier broderlig kjærlighet behøver ikke strekke til kristne, heller, kan de lovlig bli kastet ned i en grøft for å dø.

Tale Crime Lover herske i Israel

Selv om det touts selv det eneste demokrati i Midtøsten, Israel, under påvirkning av Orthodoxy, har skapt "tale forbrytelser" lover som fredløs noen effektiv vitnesbyrd om kristne jøder. Den 26. desember 1977 vedtok Knesset Israel's anti-misjonæren lov som legger opp til en fem års fengsel for den som forsøker å konvertere en israelsk med assistanse av materiale inducement eksempel evangeliet skrift eller en kopp kaffe. Alle vitne til israelsk ungdom under 18 er ulovlig, mens noen "conspicuous" vitne til en jødisk person er mot loven. Mens Israel, i stor grad avhengig av kristne evangeliske turist dollar, er avsky å generere dårlig publisitet ved å sperre kristne evangelister, er det ikke motvillig til å diskret arrestere og Deport dem (Se kristne deportert fra Israel).

På Vestbredden og sentrale Israel, anti-kristne dictums Haredi rabbinere er særlig unrestrained knytter mange år med uopphørlig forfølgelse på messianske jødiske borgere. I Arad er den messianske jødiske samfunnet ledet av Lura Maimon Beckford og hennes mann. De avslører gjennom artikler og videoer på hjemmesiden deres (http://kingsmenarad.com/) den endeløse trakassering dette fellesskapet av jødiske kristne varer under dominerende ultra-ortodokse. I samarbeid med lokalt politi, dommere og rabbinere, slik forfølgelse har pågått i minst de siste seks årene, mens regjeringen i Israel gjør ingenting. (Se kristne i Israel: An Endangered speci es)

Beckford, med anelse, spør i sin siste varselet, "Please be for oss. Juletider er her igjen!" Sier hun, ".... Kristelig høye helligdager som jul, påske, og påske, fariseerne (ultra-ortodokse ) og anti-misjonæren inflammatorisk grupper ... er tilbøyelig til å føre en barrage av hat forbrytelser mot troende, vår steder og ting. Ironisk nok har vi ikke noen problemer med israelske arabere og palestinere fordi de vise Jesus som en Profeten og respekterer ham. "Hun sier:" Israel passerte sin anti-oppdrag loven (fem til syv års fengsel sikt for å vitne noen under 18 år) på juledag 1977. "På" Christmas 2005 Eve, en enorm mobb av fariseere (ultra-ortodokse) inn i Beersheva menigheten kaster presten til dåpen bassenget, slapping noen av de gamle kvinnene rundt, og wrecking stedet . YouTube-video: klikk her."

Calev Myers, grunnlegger og administrerende råd The Jerusalem Institute, som gir juridisk rådgivning og representasjon til forfulgt messianske jøder, sier: "Israel er bare vestlige land der grunnleggende religionsfrihet er jeans.

Evangelicals Fund forfølgere

Anti-kristendom i Israel er ikke bare drevet av ortodokse etableringen, men utrolig nok av evangeliske kristne selv. The Jerusalem Post (23. okt 2009) sier at Evangelicals har donert $ 70 millioner i året til rabbi Yechiel Eckstein's "International Fellowship of kristne og jøder," en av en rekke israelske veldedige akseptere millioner årlig fra kristne. Men Eckstein innrømmer nå at mye av det har gått mot å støtte den meget ortodokse og Haredi grupper mest ansvarlig for trakassering og forfølgelse av kristne i Israel i dag! The Post sier: "Ulike Haredi organisasjoner i Israel og i utlandet får penger fra IFCJ eller har fått støtte tidligere." Del av den evangeliske millioner, ifølge E ckstein, går til å finansiere ortodoks og ultra-ortodokse rabbinske organisasjoner så langt unna som Ukraina og Marokko, inkludert Rabbinate i Tyrkia. (Se Christian bidragsyteren til ut Haredi mottakere)

Alle kristne er bundet av Skriften å donere først til "de av husholdningen til tro" Gal 6: 10 dvs. kristne kirker, misjonærer og veldedige organisasjoner. "Israel først" Evangelicals har ingen rettferdiggjøring for dette ugudelige belastning på kristne ressurser for å hjelpe forfølgerne sine brødre. Som kirke Laodikea i Johannes 'åpenbaring, som tenkte seg både rik og klok, så Evangelicals kan bli rik på jordisk gods. Men de oppfylle Kristi profeti som til slutt tider "selv de utvalgte om mulig bli bedratt.» Matteus 24: 24. De er blinde der det virkelig teller i visdom og varsomhet om dem som Kristus gjentatte ganger kalt «synagoge Satan "og som han advarte oss om å være oppmerksom.


Tilbake til Norske siden