GLOBAL HATE forbrytelser Gestapo under utforming

Av Rev. Ted Pike - 20 Sep 05

Kristne og andre elskere av sannhet og frihet ble forferdet oktober i fjor da 11 kristne i Philadelphia ble arrestert, fengslet og truet med 47 år i fengsel for "hate crime" av forkynnelse til homofile. De er fortsatt sjokkert over hvor Canadas "tenkte politiet" byråkrati fortsetter å trakassere og reise tiltale mot kristne og politisk ukorrekt.

Likevel forestille seg slike juridiske forvirring under etablering internasjonalt. Envision "global governance" har makt til å overstyre nasjonal suverenitet og tvinge regjeringer til å gjennomføre internasjonale hate kriminalitet lover.

Vel, det skjer akkurat nå. B'nai B'rith International, superpowerful jødiske religiøse, pedagogiske, broderlig og veldedig organisasjon, har fått 55 nasjoner (som den har 2100 hytter og en halv million jødiske medlemmer) å samle under myndighet av en sentral europeisk hate crimes kommandosentral. Den kalles OSSE, Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa.

I løpet av de siste tre årene B'nai B'rith har organisert seks store "anti-hat"-konferanser i Europa, hosting ikke bare utenriksministere fra nasjoner verden over, men med en slik karismatisk politisk armaturer som Colin Powell og Rudolph Giuliani.

Den rådende melding på disse konferansene, nylig holdt i Cordoba, Spania, er at anti-semittisme og andre hater forbrytelser er nå til meget farlige nivåer over hele verden. Med mindre nasjoner handle umiddelbart, vedta hate forbrytelser lover, sivilisasjonen er i fare.

BANNING "HATE" ON THE INTERNET
Ifølge OSSE, ytringsfrihet på Internett gir et enestående forum for leverandører av hat, dvs. de som kritiserer saker jødisk eller homofili. Følgelig har B'nai B'rith skapt det internasjonale nettverket mot Cyberhate (INACH) til forskning og gjennomføre juridiske, politiske og teknologiske midler for å avslutte ytringsfriheten av slike "Haters". Slike "Haters", naturligvis, inkluderer mange ytringsfriheten Talk Radio verter som kan kritisere homofili eller Israel, eller ta i bruk internett for å nå et internasjonalt publikum.

Selvfølgelig er B'nai B'rith definisjon av hat veldig forskjellig fra alle andres. I anti-hater byråkratier som de etablerer hele verden, "hater" likeverdige "bias" mot statlig beskyttede grupper, særlig jøder og homofile. Merkelig, mens ADL / B'nai B'rith har ingen problemer med utøvelse av ytringsfriheten av homofile og Pornographers på Internett, har den et stort problem med de som kritiserer homofili, staten Israel, eller saker jødisk.

OSSE har også etablert et globalt hat kriminalitet statistikk-gathering organisasjonen vil «Kontoret for demokratiske institusjoner og menneskerettigheter (ODIHR) Marshal rapporter om" hate forbrytelser hendelser "forekommer globalt. ODIHR vil motta data fra US State Department's "avdeling av global anti-semittisme." Slike vil utfylle rapporter fra lignende trodde forbrytelser byråkratier blir etablert i mer enn 55 nasjoner som B'nai B'rith lobbyer. Formålet med statistikken samling er i stor grad i propagandahensikt: Fordi ADL / B'nai B'rith definerer hater og hate forbrytelser som "bias" mot medlemmer av beskyttede grupper, er det lett for slike master propagandister å svulme antall "hater forbrytelser hendelser "til astronomiske proporsjoner. Resultat: illusjonen om en «epidemi av hat" over hele verden. Som et resultat av flere og flere regjeringer acquiesce til ADL / B'nai B'rith press og tillate dem å etablere hate forbrytelser byråkratier i deres land.

Nivåene er av B'nai B'RITH påvirkning
Lokalt

Selv om opprettelsen av en internasjonal hater forbrytelser organisasjonen og verve 55 nasjoner til å bli medlem er en enorm prestasjon av ADL / B'nai B'rith, det er bare toppen av sitt hat forbrytelser agenda. Slike ned til fellesskapet nivå. Gjennom sine "No Place for Hate»-programmer i byer og lokalsamfunn gjennom Amerika, organiserer ADL intensivt byens myndigheter, skoler, kirker, civic organisasjoner og borger grupper for å bekjempe "hat og homofobi" (kristendom) i sine lokalsamfunn.

Michael Marcavage, leder for de forfulgte 11 Philadelphia, dokumenterer hvordan hele bydelen Lansdowne, Pennsylvania har blitt invadert av ADL og intensivt propagandized de siste årene. Hvert segment av samfunnet fra skolebarn til kommisjonærer har vært betent mot kristne kritikere av homofile. Slik er frimodig beskrevet som "Haters". Marcavage selv var gjenstand for en stearinlys marsj med flere hundre Lansdowne beboere decrying sitt "hat". Han ble trukket av byrådet og politiet med "hate crime" av å lese Bibelen på en bystyre møte. Inntil charge slutt ble sluppet, ble Marcavage truet med en stor bot på tusenvis av dollar og mulig fengselsstraff.

Stat
I løpet av 1990-ADL overtalt 47 amerikanske statene til å vedta noen versjon av sin "modell Anti-Hate Law Statute." The Pennsylvania hater lov som autorisert arrestasjonen av de 11 kristne i Philadelphia siste 10 oktober var en ADL hater lov. Slike statlige hater lover som kan gjennomføres mot kristne pastorer, talkshow-verter, forleggere, kritikere av Israel, osv. av ADL / B'nai B'rith på vilje.

Federal
ADL / B'nai B'rith desperat prøver å passere sitt ultimate premien: Local Law Enforcement Hate Crimes Forebygging av 2005. HR2662 ble godkjent i endring form av Huset på 16 september, 223-199. Dette orwellsk lovgivning vil forene føderale og statlige rettshåndhevelse i et stort "trodde politiet byråkrati" som Canada, endte ytringsfrihet.

Bare denne uken, i kjølvannet av orkanen Katrina, homoseksuelle Rep Barney Frank argumentert på gulvet i huset som passering av dette lovforslaget, begynte føderale og lokale politimyndigheter, er nødvendig for å gi en samlet front mot rasisme og mulig "hate crimes «som følge av New Orleans-katastrofen.

B'nai B'rith International har allerede opprettet føderale hater byråkratier i mange titalls land i sin 55-nasjon innflytelsessfære.

Global
Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa er det sentrale knutepunkt for ADL / B'nai B'rith er ment hater lov herredømme over hele verden.

Hva kan vi gjøre?
Nesten alle regjeringer i Europa og den vestlige industrialiserte verden godtar ADL logikk og falsk statistikk, slik at ADL / B'nai B'rith å sette opp hate forbrytelser byråkrati for dem. Bare i USA er det felles motstand mot å hate forbrytelser lovgivning. Her har den eneste konsekvente, grundig, og spesifikk motstand mot ADL / B'nai B'rith globale hate forbrytelser dagsorden kommer fra 26 års aktivisme av National Prayer Network. Dette har fortsatt gjennom mine mer enn 140 talkshow intervjuer i løpet av de siste 14 månedene. Det er omkring 40 talkshow-vertene som har hatt mot til å intervjue meg på radio eller TV-programmer har spilt en uunnværlig rolle. En håndfull høyresiden aviser, og like viktig, har tusenvis av elskere av ytringsfriheten som har protestert til kongressen spilte også en dynamisk rolle i å redde ytringsfriheten.

Det er viktig at denne unike amerikanske meldingen intensivert i månedene fremover. Det må gjennomsyre ikke bare heartland America men også halls of Congress. ADL / B'nai B'rith arbeider mot en dag, snart kommer, når alle folk på jorden vil kreve at Amerika også sende til global hate forbrytelser styring. Når det øyeblikket kommer, vil USA måtte stå alene mot verden. Den eneste håp for styrke vil i så timen av krisen er for dem som elsker ytringsfriheten å stå fast ved Gud som ga oss dette gratis nasjonen og stå ved dem som fortsetter å høres alarmen.


Tilbake til Norske siden