Evangelicals Enter Hate Bill Fight!

By Rev. Ted Pike

Hvis det er én ting Rep John Conyers ikke ønsket, var det de tidlig nyheter som hans ekstremt farlige nye føderal "hat forbrytelser" skatt (HR 1913) hadde inngått med House rettsvesenet.

En mildere, kortere versjon (HR 256) ble innført i begynnelsen av januar for å ta noen antiluftskyts mot hat forbrytelser ved lovgivning. Den mye mer truende versjon, HR 1913, inneholder alt som er nødvendig for å etablere et hat forbrytelser byråkratiet i Amerika. Den 42 co-sponsorer har vært skjermet så lenge som mulig, og er et blank løgn våpen for å ødelegge ytringsfriheten.

Conyers ville smug introdusere det like før vårens behandlingen av Kongressen sist torsdag, for å få en rask seier når medlemmer av Kongressen returnerer 20 april.

Uærlige lovgiverne unngår innføring av den alarmerende lovgivning blant de samfunnsansvarlige til begynnelsen på en ny økt av kongressen. De venter til de siste minutter, akkurat som lysene bare blir slått av! Dette skjedde i Canada i 1971 da deres føderal hater loven ble vedtatt som MPS ble bokstavelig avgang for Christmas vacation (juleferien).

Conyers må ha vært glad for at mangelen på motstand fra de ordinære religiøse høyre siden tidlig i januar. Han vet mest om de kristnes "vaktbikkje" grupper som ikke vil fungere før regningen, med tittel og fakturerer nummer, er etablert. Dette var situasjonen i forrige uke: nesten alle slike motstandere var stille. Våre NPN målingen viste protest anrop til rettsvesenet medlemmer, ned til gjennomsnitt én per dag!

Min e-varsling advart onsdag "Conyers (lederne) å innføre nye Hate Bill!" Den effekten var elektrisk. Neste dag, rapportert republikanske kontorer mottak "mange kaller" objecting til Conyers' nye hater bill (skatten). Allerede Conyers' høyt juridiske våpen ble målbunet i den konservative høyre leir!

Gjennom hele torsdag må Conyers ha hatt andre tanker om innføring hans hater bill. Kanskje han mente å minimere skadene ved å ikke gi hater bill et navn og et nummer. Selv ved 5:30 EST torsdag kveld, sa en talsmann for rettsvesenet at Conyers kanskje ikke vil legge frem forslaget før den 20 april.

Men fredag morgen, var det der: HR 1913, den lokale Rettshåndhevelse Hate forbrytelser Prevention Act. Selv om det ennå ikke lagt inn på regjeringens nettsted, denne nye regningen er utvilsomt identisk med HR 1592 som passerte House i 2007.

Vaktbikkjene begynner å bjeffe

Samtidig religiøse høyre begynte å våkne. Gjennom min artikkel på onsdag om funnet av den bortgjemte hater bill var offentliggjort på alle Internettsider. Respons på min oppfordring, mange kalles disse gruppene hadde jeg oppført i "The Hate Bill Hall skam," spør hvorfor de ikke gjorde noen ting. Resultat: Noen lederskap grupper truet til handling.

• Sent torsdag kveld, WorldNetDaily publisert en sterk artikkelen Kunngjøring Conyers "hate regningen. WND også lenker til en kort, men kraftig video kritiske hat lover en innspilling av Rep Louis Gohmert (R-TX) snakker på gulvet i huset i 2007. Gohmert, en av de ivrigste hate bill. fiender i huset rettsvesenet, er (som de fleste rettsvesenet republikanerne) utøver en bitter kamp mot disse hater regninger. Akkurat som for to år siden, hvor det var et sterkt engasjement av protest og dypt takknemlig for dem. De er enig med NPN at det eneste fornuftige å beseire de hater regninger er i rettsvesenet, ikke etasje av huset.

Selv om spokeswoman for California grenen av Traditional Values Coalition fortalt mine vitenskapelig assistent fredag at hun "ikke engang at det var en hater bill i Kongressen før i går," TVC raskt postet et utmerket, stiv handlingsfremmende mot regningen.

• Fredag Concerned Women for America inneholdt en gripende radio intervju med en kanadisk kristen som beskriver hvordan ytringsfriheten har blitt utdødd (ødelagt) i Canada.

Mens nevne at det er en hater bill i Kongressen, de ga ingen detaljer om denne trusselen fra Conyers' regning.

• WorldNetDaily artikkel sier "Tony Perkins av FRC var også opptatt beskjed hans bestanddeler" til trusselen om Conyers' regning. Hvordan det skjer er uklart siden som søndag 5 april, FRC hjemmeside har fortsatt ingen varsling postet.

Våre motstands Strategi

Over denne helgen, er hjemmesidene til de fleste store konservative grupper (unntatt TVC) forblir ufruktbar på grunn av noen advarsler. Men vi forventer at det raskt vil endre seg. Conyers' onde hater bill. er viktige nyheter til evaangeliske høyre. Hver nye høyre vaktbikkje må ses av sine etterfølgere som tar initiativet.

Én ringte sist torsdag ble fortalt av Fokus på familien som de har mistanke HR 256 var ikke den ekte hat bill. Venstre ville; sin plan var å ta initiativet til regningen virket. Focus sett retningslinjer for en galaksen av Christian Aktivitetsgrupper landsbasis. Jeg er sikker på at Focus gjentar denne nedslående melding til mange i løpet av de siste tre månedene.

Jeg ber om at fokus, og alle tidligere lydløs vaktbikkjer, ikke fortsette sin tre måneders "ferie" fra hate bill. problemet! De bør ikke vente til Kongressen reconvenes 20 april. Telefonlinjer er ofte fast når Congress avkastning. Conyers er mektig leder av House rettsvesenet komiteen og er støttet av demokratiske House ledere; sammen, kunne de flytte HR 1913 ut av rettsvesenet og på gulvet i et par dager! De har flyttet som raskt før. Med republikanerne slåss de mot den hemmelige regningen i rettsvesenet, kan det være håp. På gulvet (blant representantene) i huset, er det nesten ingen håp om å bekjempe de hater regning, uavhengig av protest.

Vi er allerede veldig sent ute i denne kampen. Kongressens kontorer vil være åpen i åpningstiden til Kongressen returnerer den 20 april. Evangeliske og konservative lederne bør instruere sine millioner av bestanddeler å følge disse generelle forslag:

Ring medlemmer av hus og Senatet til 1-877-851-6437 eller tollpenger 1-202-225-3121. La denne meldingen: Vennligst ikke stemme Rep Conyers' farlig nye hate forbrytelser bill. HR 1913.

2. Ring statlige kontorer på to US Senators og House medlem fra ditt distrikt. Navnene deres finner du ved å ringe numrene ovenfor. Hovedstaden operatør vil gi dem etter at du oppgi postnummeret ditt. Tall for deres tilstand kontorene kan bli funnet på internett eller ved å ringe din offentlige bibliotek. Forlat den samme meldingen.

3. Understreke at det er kraftige 10-minutters video på www.truthtellers.org-- må sees for å forstå faren for hat lover! Allerede har mange ansatte i Kongressen, både liberale og konservative, forteller oppringere de se våre videoer. Hvis denne trenden fortsetter, sannheten om hate lover sprer som en velvillig virus gjennom kongressen. Venstre vil frykte sine hater Bills ydmykelse av en sjette tap og foretrekker å la det dø i rettsvesenet.

Gud har gitt oss en mirakuløs frist på minst to uker for å løse vår innsats for å redde friheten. Vi bør bøye oss før ham i takknemlighet og skrike for hans nåde og beskyttelse i denne tiden av enorme lovgivende fare. Let's forventer National Day of Prayer en måned tidlig med faste og bønn for guddommelige befrielse. Kirker må stå på Salme 91 og begynne bønn kjeder av forbønn mot hater regningen!

Vi må også gjøre mer enn å be. Vi må iverksette tiltak nå, og vite at det spiller ingen rolle hvordan ubetydelige vi er i Washington, DC. Når vi slåss med Gud for rettferdighet og frihet ", en skal forfølge tusen." Josva 23: 10.


Sjekk den dynamiske 10-minutters pedagogisk video Hvordan drepe Hate Regninger på www.truthtellers.org som forklarer hvordan de to hate regninger, HR256 og HR262, truer friheten. Fortell kontorene til medlemmer av Kongressen for å se den! Også på www.truthtellers.org, se gripende 82-minutters dokumentar Hate Lover: Making kriminelle av kristne.

La Anti-Ærekrenkelse League lærer deg hvordan de har "sadlet" 45 stater med hat lover stand til forfulgte kristne, og spydspiss forsøk på å passere det føderale hate forbrytelser bill.: http://www.adl.org/99hatecrime/intro.asp
TALK SHOW HOSTS: Intervju Rev Ted Pike om dette temaet. Ring (503) 631-3808.
NATIONAL bønn NETWORK, P.O. Box 828, Clackamas, OR 97015
www.truthtellers.org


Tilbake til Norske siden