Ungarsk MPS kriminalisere fornekter Holocaust

En presentation av Leif Fjeldberg

Fornektelse av holocaust vil bli straffbart under en lov vedtatt av Stortinget mandag ettermiddag.

De som offentlig benekter holocaust, henter denne inn, under tvil eller presentere det som ubetydelig, hvis betydelig kan denne bli dømt til opptil tre års fengsel.

Fortslaget var presentert av den sosialistiske statsministerkandidat Attila Mesterházy, og ble vedtatt med 197 stemmer, en uenighet og 144 avholdende. Frie demokrat, József Gulyás, var ensom dissenter; Fidesz parlamentsmedlemmer avsto.

Dersom President László Sólyom signerer forslaget i loven, vil den tre i kraft 30 dager senere.

Fidesz sendte et forslag om å kriminalisere den offentlige fornektelse av forbrytelser mot menneskeheten begått av kommunistiske og fascistiske regimer, men Stortinget avviste det med en stemme på 178-146.

Mazsihisz president Péter Feldmájer, administrerende direktør Gusztáv Zoltai samt flere overlevende fra Holocaust deltok de stemmeberettigede på invitasjon av sosialistpartiet.

Stortinget senere vedtok at deltakelse i ledelsen av et oppløst sosial organisasjon straffes med opptil tre år i fengsel. Dette for å heve alvoret i slik virksomhet ved fordømmelse av Holocaust.


Is The Holocaust A New 'Religion' w/10 Commandments? 10-29-9

Jerusalem - Ifølge den israelske filosofiprofessor Yeshayahu Leibowitz er "Holocaust" en ny religion. Leibowitz 'landsmenn Shraga Elam, Gilad Atzmon, Yoshua Shalev og andre har videreutviklet dette konseptet, resonnement som dette: De fleste jøder i dag er enten ateister eller skyr religionen jødedom. Derfor hadde det jødiske folk tro til å vedta "Holocaust" som deres nye religion. De har spredt denne religionen i hele verden. "Holocaust" museer er de nye bedehus, og er tilstede i de fleste større byer. Den nye religionen har sitt bud, dens forskrifter, sine profeter, sine høye prester, sin sirkel av helgener, dens ritualer og pilegrimer. Det vet verken barmhjertighet eller tilgivelse, eller nåde men bare plikt til hevn. Hvis du stiller spørsmål ved "Holocaust Religion", vil du gå i fengsel

De 'ti bud' av 'Holocaust Religion "kan være enunciated som følger:

1.. Husker hva amalekittene (ikke-jøder) har gjort for deg.

2. Du skal aldri sammenligne Holocaust med andre folkemord.

3. Du skal aldri sammenligne nazistenes forbrytelser med de av Israel.

4. Du skal aldri tvile antall på 6 millioner jødiske ofrene.

5. Du skal aldri tvil om at flertallet av dem døde i gasskamre.

6. Du skal ikke tvil om den sentrale rollen SATAN Hitler i utryddelsen av jødene.

7. Du skal aldri tvil rett Israels å eksistere som den jødiske staten.

8. Du skal ikke kritisere de ledende jødiske organisasjoner og den israelske regjeringen.

9. Du må aldri kritisere jødiske organisasjoner og den sionistiske ledelsen for å forlate den europeiske jøder i Nazi-tiden

10. Du skal ta disse budene bokstavelig og aldri Shew nåde til dem som tvil!


Skandinaviske Frimureri

Det Skandinaviske Frimurersystem og den svenske Rite av Frimureriet som praktiseres i Skandinavia, har også stor innflytelse i USA og hvor de regnes som et eksempel ovenfor illuminati som ønsker full kontroll over sine borgere ”over sine sauer”.

Det skandinaviske Frimureri er et levende bevis av illuminati, siden tidspunktet for den nazistiske okkupasjonen.

Den svenske Rite er en del av det Skandinaviske Frimureri, en kristen fundamentalistiske hemmelig broderskap, knyttet til Vatikanet og jesuittene.


Fra en avhopper

(Han var før han hoppet av frimurer av høyeste (33.) grad og medlem av den beryktede P2-losjen i Monte Carlo. Der var han også medlem av frimurernes eksekutivkomité «Masonic Executive Commitee» - er en høyest fantasifull beretning om seg selv. http://nb.xiandos.info/Frimureri

P-2 losjen i Italia var rett og slett en mafiaorganisasjon, og en outsider av Zionist organisasjonen – frimureriet.

P2 bestod av ”mislykkede medlemmer” - skjulte mafialedere og katolske ekstremister innen økonomiske stillinger av Vatikanet.

Uansett frimurerorganisasjon, er den indre Zionistiske kjerne og hensikt totalt skjult og taus. Vedkommende var en GOYIM og derfor totalt utelukket fra Ziuonistenes indre kjerene. Konvertering til Islam forteller alt om en villfaren mann.


Tilbake til Norske siden