Fortroppen

av Leif Fjeldberg

Israel er stolt som sitter i fortroppen av "homofiles rettigheter." Spesielt er den kystbyen i Tel Aviv kjent som "homofil hovedstaden i Asia." Hvert år, har Tel Aviv ett homo-stolthet festival, kalt "Wigstock", som har overraskende vært åsted for opptøyene i fortiden. Byen tiltrekker homofile turister fra hele verden til sine strender og perverse natteliv homo cruising. Menn åpent koser og holder hendene i offentligheten.

Knesset oppnevnte et fremtredende transseksuelle sangere, Dana Intemational, som æresmedlem etter at han / hun vant en europeisk sang konkurranse. Det faktum at disse skapningen åpent har forbrutt sin perversjon, gjorde ham / henne elsket av det israelske folk.

Israelske homoer liker å lage et stort show av jødedommen sine ved å ha en kippah (noen ganger kalt yamulke), holde Kosher, observere Shabbat (sabbaten) og andre høyt, flashy visninger av å holde alle budene unntatt "Du skal ikke ligge med menneskeheten som med en kvinne, det er styggedom”

”Alt dette offentlige synlighet og toleranse for sodomi er fortsatt ikke nok for homofili; så mange idielle organisasjoner eksisterer for å presse sine skitt i alles ansikt ytterligere. De spesielt ønsker mer religiøse ledere til offentlig akseptere dem og fortelle dem at sodomi er ikke en skitten synd.

Abort

Ca 40 000 barn blir avbrutt i Israel hvert år. Israelsk lov mandater en kandidat for abort å få godkjenning fra en komite, men i praksis kan denne godkjenningen omgås, og alle kan ta abort uansett grunn. De fleste aborter er lave i pris (mindre enn US $ 400) og ofte gratis (hvis det er en "defekt" med baby).

Israelere er kjent for å ha en besettelse med å ha en perfekt baby. For mange israelere, trumps fødte fysisk perfekte barn ta imot barnet som en gave fra Gud som er det Herren ment.

Skillmisse

Jødiske menn har det endelige ord i skillmisse i henhold til israelsk lov. Menn kan utstede sine koner en ”get”, og da er de begge fritt til å gifte seg på nytt. Kvinners grupper har vært å skyve og aktiviere konene til å rive fra hverandre deres familier samt ektemenn. Den er synd å få giftet seg på nytt etter skilsmisse er akseptert.

Husk hva Jesus sa om dette? "Han sa til dem: Moses på grunn av hardheten i deres hjerter lidd dere skiller dere fra deres hustruer, men fra begynnelsen var det ikke slik." Matthew 19: 08.

(for et hån! Jødedommen sier det ikke er noen Jesus, men bruker Bibelen for å bekrefte sine forbrytelser)

Seksuell menneskehandel rapport fra http://www.state.qov/q/tip/rls/tiprptl2OOS/105386'htm

Israel er et destinasjonsland for menn og kvinner ofre for tvangsarbeid og kommersiell seksuell utnyttelse.

Ufaglært arbeidskraft fra Kina, Romania, Jordan, Tyrkia, Thailand, Filippinene, Nepal, Sri Lanka og India migrere frivillig for kontrakt arbeidskraft i bygge-, landbruk og helse næringer. Noen har imidlertid senere ansikt betingelser

for tvangsarbeid, som for eksempel ulovlig forskuddstrekk av pass, restriksjoner på bevegelse, manglende betaling av lønn, trusler og fysiske trusler. Mange arbeidskraft rekrutteringsbyråer i opprinnelsesland og i Israel krever arbeidstakerne å betale rekrutterings avgifts varierer fra $ 1000 til $ 10,000-en praksis som gjør arbeiderne svært sårbare for menneskehandel en gang lsrael, og i noen tilfeller, situasjoner av gjeld bondage.

Israel er også et destinasjonsland for kvinner ofre, for menneskehandel fra Russland, Ukraina, Moldova, Usbekistan, Hviterussland, Kina, og muligens Filippinene for seksuell utnytting.

I tillegg merker frivillige organisasjoner en økning intern handel med israelske kvinner for kommersiell seksuell utnyttelse, og rappoterer nye tilfeller av smugling av Iraelske kvinner i utlandet til Canada, Irland og England. Afrikanske asylsøkere inn Israel ulovlig er også sårbare for menneske handel for tvangsarbeid eller prostitusjon.


Tilbake til Norske siden