Åpne grenser og vår egen identitet

Leif Fjeldberg

Vårt lands politikere sammen har åpnet grensene for mange forskjellige folkegrupper som søker lykken i vårt velferdssamfunn. Vi kan takke Schengen-avtalen for det. Dette er et ledd i Den Nye Verdensorden hvor alt skal mikses sammen. Etter min mening hadde det vært bedre å hjelpe i større grad de landene som har det så ille. Bibelen sier også at "Gud har satt landegrenser mellom folkeslagene for at de skal søke Gud" Ap. Gj. 7.26-27. Myndigheten i de forskjellige land bryr seg ikke om hva Bibelen sier. De har nå brutt ned landegrensene, laget et internasjonalt lovverk som overstyrer det nasjonale lovverket, slik at folk med forskjellig tro, meninger og skikker, blir mikset sammen. På denne måten blir stabiliteten som har vært i et land, brutt ned og det blir lettere å få inn noe nytt. Og det blir ikke noe bibelsk positivt. Det globale mønsteret blir tredd nedover hodet på oss, og nå vil de innskjerpe ytringsfriheten slik at vi ikke sier noe negativt om deres globale ideer og andres tro.

President Obama har uttalt noe sånt som "uansett hva vi en gang var, så er vi ikke lenger en kristen nasjon. Vi er en jødisk nasjon, en muslimsk nasjon, en buddistisk nasjon og et folk av ikke troende." Da har kristenheten glemt sine røtter. I 2007 ble en hinduistisk prest bedt om å åpne den amerikanske kongress med bønn. En religion som har 600.000 guder. (Og det var mens Bush var president.) Vi kristne har bare en Gud . Men Han er til gjengjeld den eneste sanne Gud.

I Australia har noen tydelig vis forstått mer. Vi kunne trenge en leder som president Kevin Rudd. Denne uttalelsen fant jeg i et nyhetsbrev derfra: Muslimer som ønsker å leve under islamsk sharia-lov ble fortalt at de måtte komme seg ut fra Australia. Dette er et målrettet forsøk på å bekjempe mulige terrorangrep. (Etter terrorangrepene på Bali).

Australias kultur er utviklet over 200 år med kamp, prøvelser og seire av millioner av mennesker som har søkt frihet. Engelsk er hovedspråket og ikke andre språk. Derfor hvis innvandrere ønsker å bli en del at denne kulturer, må de først av alt lære språket.

De fleste australiere tror på 'Gud, fordi kristne menn og kvinner , på kristne premisser grunnla denne nasjonen og det er klart dokumentert. Så hvis Gud er støtende for deg så bør du finne deg et annet land å bo i. For Gud er en del av vår kultur.

Alt vi forlanger av innvandrerne er at de aksepterer vår tro og vil leve i harmoni og fred med oss. Dette er vårt land og vår livsstil. Take it or leave it."

Jeg er enig i alt dette. Men problemet er dessverre at våre myndigheter ikke har den rette holdningen. De har også glemt vår kristne arv. Alt vi har bygge på de siste 1000 år gir de avkall på. Må Gud hjelpe oss.


Tilbake til Norske siden