Seks jødiske Selskaper eier 96% av verdens Media

Jan Arntsen

Dette er kraft av løgn, beskrivelser og desinformasjon som amerikanerne betaler, i kollektiv dumhet, prisen for.

"Du vet meget godt, og dumme amerikanere vet like godt at vi kontrollere sine regjeringen, uavhengig av hvem som sitter i Det hvite hus. Du skjønner, jeg vet det, og det vet du at ingen amerikansk president kan være i en posisjon til å utfordre oss selv om vi gjør det utenkelige. Hva kan de (amerikanerne) gjøre for oss? Vi kontrollerer kongressen, vi kontrollerer media, vi kontroll show biz, og vi kontrollere alt i Amerika. I Amerika kan du kritisere Gud, men du kan ikke kritisere Israel ... "

De største mediene konglomerat dag er Walt Disney Company, som styreformann og administrerende direktør, Michael Eisner, er jøde. Disney Empire, ledet av en mann beskrevet av en media analytiker som en "kontroll frik", har flere TV-produksjon selskaper (Walt Disney Television, Touchstone Television, Buena Vista Television), sin egen kabel nettverk med 14 millioner abonnenter, og to video produksjon selskaper. Som for spillefilmer, den Walt Disney Picture Group, ledet av Joe Roth (også jøde), inkluderer Touchstone Pictures, Hollywood Pictures og Caravan Pictures. Disney også eier Miramax Films, som drives av Weinstein-brødrene. Når Disney Company ble kjørt av Gentile Disney familie før dens overtakelse av Eisner i 1984, det epitomized gagnlig, family entertainment. Mens det fortsatt innehar rettighetene til Snow White, under Eisner, har selskapet vokst til produksjon av grafisk sex og vold. I tillegg har den 225 tilknyttede stasjoner i USA og er eier av flere europeiske TV-selskaper. ABC's kabel datterselskap, ESPN, ledes av konsernsjef Steven Bornstein, jøde. Denne bedriften har også en kontrollerende andel av Lifetime Television og Arts & Entertainment Network kabelselskaper. ABC Radio Network eier elleve AM og ti FM-stasjoner, igjen i store byer som New York, Washington, Los Angeles, og har over 3400 medlemmer. Selv om det først og fremst en telekommunikasjonsbedrift, Capital Cities / ABC tjent over $ 1 milliard i publisering i 1994. Selskapet eier syv dagsaviser, Fairchild Publications, Chilton Publikasjoner og Varierte Publishing Group. Time Warner, Inc, er den andre av internasjonale medier leviathans. Styrets leder og CEO, Gerald Levin, er jøde.

Time Warner's datterselskap HBO er landets største betal-TV-kabel nettverk. Warner Music er uten tvil verdens største plateselskap, med 50 etiketter, den største av dem er Warner Brothers Records, ledet av Danny Goldberg. Stuart Hersch er president i Warnervision, Warner Music video produksjonsenhet. Goldberg og Hersch er jøder. Warner Music var en tidlig formidler av "gangsta rap." Gjennom sitt engasjement med Interscope Records, det hjalp popularize en sjanger som grafisk lyrics eksplisitt oppfordrer slavene til å begå voldshandlingene mot Whites. I tillegg til kabel og musikk, Time Warner er tungt involvert i produksjon av spillefilmer (Warner Brothers Studio) og publisering. Time Warner publiseringspartnere divisjon (sjefredaktør Norman Pearlstine, jøde) er det største magasinet utgiver i landet (Time, Sports Illustrated, People Fortune). Når Ted Turner, en Gentile, laget et bud for å kjøpe CBS i 1985, var det panikk i media boardrooms over hele nasjonen. Turner gjorde en formue på annonsering og deretter hadde laget en vellykket kabel-TV-nyheter nettverket, CNN. Selv Turner ansatt en rekke jøder i sentrale administrative stillinger i CNN og hadde aldri tatt offentlige stillinger i strid med jødiske interesser, han er en mann med et stort ego og en sterk personlighet og ble regnet som styreleder William Paley (det egentlige navnet Palinsky, jøde ) og de andre jødene på CBS som Lyste: en løs kanon som kanskje en gang i fremtiden slå mot dem. Videre jødiske Newsman Daniel Schorr, som hadde jobbet for Turner, offentlig belastet at hans tidligere sjefen holdt en personlig misliker for jødene.

Blokkere Turner bud, CBS ledere invitert billionaire jødisk teater, hotell, forsikring, og sigaretten magnate Laurence Tisch å lansere en "vennlig" overtakelse av selskapet, og fra 1986 till 1995 Tisch var styreformann og administrerende direktør i CBS, fjerne eventuelle trusselen fra ikke-jødiske innflytelse der. Senere forsøk fra Turner å anskaffe et større nettverk har vært sperret av Levin's Time Warner, som eier nesten 20 prosent av CBS lager og har veto makt over store avtaler. Viacom, Inc, som ledes av Sumner Redstone (født Murray Rothstein), en jøde, er den tredje største megamedia selskap i landet, med en omsetning på over $ 10 milliarder i året. Viacom, som produserer og distribuerer TV-programmer for de tre største nettverk, eier 12 TV-stasjoner og 12 radiostasjoner. Det produserer spillefilmer gjennom Paramount Pictures, som ledes av Jewess Sherry Lansing. Sin publisering divisjon inkluderer Prentice Hall, Simon & Schuster, og Pocket Books. Det distribuerer videoer gjennom over 4000 Blockbuster butikkene. Viacom's sjef hevder å berømmelse, er imidlertid som verdens største leverandør av kabel-programmering, gjennom Showtime, MTV, Nickelodeon og andre nettverk. Siden 1989 har MTV og Nickelodeon har fått større og større andeler av de yngre TV-publikum. Med de tre beste, og langt de største mediene i hånd jødene, er det vanskelig å tro at en slik overveldende grad av kontroll kom uten en bevisst, felles innsats på sin del.

Hva med de andre store medieselskaper? Nummer fire på listen er Rupert Murdoch's News Corporation, som eier Fox Television og 20th Century Fox Film. Murdoch er en Gentile, men Peter Chermin, som leder Murdoch film studio og har også sin TV-produksjon, er jøde. Nummer fem er den japanske Sony Corporation, der amerikanske datterselskap Sony Corporation of America, drives av Michael Schulhof, jøde. Alan Levine, en annen jøde, leder Sony Pictures divisjon. Mesteparten av TV og film produksjon selskaper som ikke er eid av de største konsernene er også styrt av jøder. For eksempel, New World Entertainment, proklamert av en media analytiker som "premiere uavhengige TV program produsent i USA," eies av Ronald Perelman, jøde. De mest kjente av de mindre medieselskaper, DreamWorks SKG, er strengt Kosher affære. Dream Works ble dannet i 1994 blant stor media sprøytenarkoman av innspillingen industrien mogul David Geffen, tidligere Disney Pictures formann Jeffrey Katzenberg og regissør Steven Spielberg, alle tre av dem er jøder. Selskapet produserer filmer, animerte filmer, TV-programmer, og innspilt musikk. To andre store produksjon selskaper, MCA og Universal Pictures, er begge eid av Seagram Company, Ltd konsernsjefen av Seagram, den sprit gigant, er Edgar Bronfman Jr, som også er president for World Jewish Congress.

Det er kjent at jødene har kontrollert produksjon og distribusjon av filmer siden starten av filmen industrien i tidlig tiår av det 20. århundre. Dette er fremdeles i dag. Filmer produsert av nettopp de fem største filmselskaper nevnte ovenfor Disney, Warner Brothers, Sony, Paramount (Viacom) og Universal (Seagram)-utgjorde 74 prosent av den totale billettkontor kvitteringer for første åtte månedene av 1995 . De store tre i TV nettverket kringkaster pleide å være ABC, CBS og NBC. Med konsolidering av media imperier, disse tre er ikke lenger selvstendige enheter. Mens de var uavhengige, men alle ble kontrollert av en jøde siden oppstarten: ABC av Leonard Goldenson, CBS første av William Paley og deretter Lawrence Tisch, og NBC første av David Sarnoff og deretter av hans sønn Robert. Over perioder på flere tiår, disse nettverkene ble bemannet fra topp til bunn med jøder, og de essensielle Jewishness nettverkets TV ikke endres når nettverk ble absorbert av andre selskaper. Den jødiske tilstedeværelsen i TV-nyheter er fortsatt spesielt sterk. Som det fremgår, ABC er en del av Eisner's Disney Company, og executive produsenter av ABC's nyheter programmer alle jøder: Victor Neufeld (20-20), Bob Reichbloom (Good Morning America) og Rick Kaplan (World News Tonight ). CBS ble nylig kjøpt av Westinghouse Electric Corporation. Likevel, mannen oppnevnt av Lawrence Tisch, Eric Ober fortsatt president i CBS News og Ober er jøde. På NBC, nå eid av General Electric, NBC News president Andrew Mangel er jøde, som er executive produsenter Jeff Zucker (i dag), Jeff Gralnick (NBC Nightly News) og Neal Shapiro (Dateline).

Utskriften Media Etter TV-nyheter, dagsavisene er mest innflytelsesrike informasjon medium i Amerika. Seksti millioner av dem er solgt (og formodentlig lest) hver dag. Disse millioner er fordelt på noen 1500 forskjellige publikasjoner. Man kan konkludere med at ren rekke aviser over hele Amerika ville gi en beskytte mot jødisk kontroll og forvrengning. Men dette er ikke tilfelle. Det er mindre uavhengighet, mindre konkurranse og mindre representasjon av våre interesser enn en tilfeldig observatør vil tro. Da de fleste byer og selv tettsteder hadde flere uavhengige aviser utgitt av lokale folk med tette bånd til fellesskapet er borte. I dag er mest "lokale" aviser eies av et ganske lite antall store selskaper styrt av ledere som bor og arbeider hundre eller noen tusen miles away. Faktum er at bare 25 prosent av landets 1500 papir er uavhengig eide; resten tilhører multi-avisen kjeder. Bare en håndfull er store nok til å opprettholde uavhengig rapportering staffs utenfor sitt eget fellesskap; resten avhenge av disse få for alle sine nasjonale og internasjonale nyheter. Den Newhouse imperium av jødiske brødre Samuel og Donald Newhouse gir et eksempel på mer enn mangel på reell konkurranse mellom Amerikas dagsaviser det også illustrerer insatiable appetitt jødene har vist for alle organene av mening kontroll som de kunne feste sine grep. Den Newhouses eier 26 dagsaviser, blant flere store og viktige de som Cleveland Plain Dealer, den Newark Star-hovedbok, og New Orleans Times-Picayune; landets største handel bokpublisering konglomerat, Random House, med alle datterselskapene; Newhouse Broadcasting, som består av 12 TV radiostasjoner og 87 kabel-TV-systemer, inkludert noen av landets største kabel-nettverk; søndagens supplement Parade, med et opplag på mer enn 22 millioner eksemplarer per uke, og noen to dusin store blader, inkludert New Yorker, Vogue, Madmoiselle, Glamour, Vanity Fair, Bride's, Gentlemen's Quarterly, Self, hus og hage, og alle de andre blader av heleid Conde Nast gruppe.

Denne jødiske media imperium ble grunnlagt på slutten Samuel Newhouse, en innvandrer fra Russland. Den gobbling opp av så mange aviser av Newhouse familie var i stor grad gjort mulig ved at avisene ikke støttes av sine abonnenter, men av sine annonsører. Det er reklame inntekter ikke småpenger innhentet fra avisens lesere-som i stor grad betaler bidragsyters lønn og gir eierens profitt. Når store annonsører i en by velger å favorisere en avis over en annen med sin virksomhet, de favoriserte avisen vil blomstre mens konkurrenten dør. Siden begynnelsen av det 20. århundre, da jødiske handelsregisteret makten i Amerika ble en dominerende økonomiske makt, har det vært en jevn økning i antallet amerikanske aviser i jødiske hender, ledsaget av en jevn nedgang i antall konkurrerende Gentile aviser-primært som et resultat av selektiv retningslinjene for annonsering av jødiske handelsmenn. Videre, selv de avisene fortsatt under Gentile eierskap og ledelse er så grundig avhengig av jødiske annonseinntekter at deres redaksjonelle og nyheter rapportering politikk er i stor grad begrenset av jødiske liker og misliker. Det gjelder i avispressen som andre steder at han som betaler Piper samtaler melodien.

Tre jødiske Aviser

Den undertrykkelse av konkurranse og etablering av lokale monopoler på formidling av nyheter og meninger har preget økning av jødiske kontrollen over Amerikas aviser.

Den resulterende evne til jødene for å bruke pressen som et unopposed instrument for jødisk politikk kan neppe bli bedre illustrert enn av eksemplene av landets tre mest prestisjetunge og innflytelsesrike aviser: New York Times, The Wall Street Journal, og Washington Post. Disse tre dominerende Amerikas økonomiske og politiske hovedsteder, er avisene som angir trender og retningslinjene for nesten alle de andre. De er de som bestemmer hva som er aktuelt og hva er ikke, på nasjonalt og internasjonalt nivå. De stammer nyhetene; de andre bare kopiere den, og alle tre avisene er i jødiske hender. The New York Times ble grunnlagt i 1851 av to Gentiles, Henry Raymond og George Jones. Etter sin død, ble kjøpt i 1896 fra Jones eiendom med en velstående jødisk utgiver, Adolph Ochs. Hans stor-barnebarn, Arthur Ochs Sulzberger Jr, er papiret nåværende utgiver og daglig leder. The redaktør er Max Frankel, og Managing Editor er Joseph Lelyveld. Begge de sistnevnte er også jødene. Den Sulzberger familien også eier gjennom New York Times Co, 33 andre aviser, inkludert Boston Globe; tolv blader, inkludert McCall's and Family Circle med circulations av mer enn 5 millioner hver; syv radio-og TV-radiostasjoner, en kabel-TV-system, og tre bokpublisering selskaper. The New York Times News Service overfører nyhetsartikler, funksjoner og bilder fra New York Times etter ledningen til 506 andre aviser, nyheter byråer og blader. Av lignende nasjonal betydning er Washington Post, som, ved å etablere sin "lekkasjer" hele myndigheter i Washington, har en innvendig spor på nyheter involverer føderale regjeringen.

The Washington Post, som New York Times, hadde en ikke-jødisk opprinnelse. Det ble etablert i 1877 av Stilson Hutchins, kjøpt fra ham i 1905 av John McLean og senere arvet av Edward McLean. I juni 1933, imidlertid, på høyden av den store depresjonen, avisen ble tvunget til konkurs. Den ble kjøpt ved en konkurs auksjon av Eugene Meyer, en jødisk financier. The Washington Post er nå drevet av Katherine Meyer Graham, Eugene Meyer's datter. Hun er rektor stockholder og styreleder i Washington Post Co i 1979, hun utnevnt sønnen Donald-utgiver av papiret. Han nå også holder innlegg av konsernsjef i Washington Post Co The Washington Post Co har en rekke andre medier beholdningen i aviser, TV og magasiner, spesielt nasjonens nummer-to ukentlige newsmagazine, Newsweek. The Wall Street Journal, som selger 1,8 millioner eksemplarer hver ukedag, er landets største-sirkulasjon dagsavis. Det eies av Dow Jones & Company, Inc., et New York konsern som også utgir 24 andre dagsaviser og ukentlige finansielle tabloid Barron's, blant annet. Styreformann og administrerende direktør i Dow Jones er Peter kann, som er jøde. Kann også holder innlegg av formann og utgiveren av Wall Street Journal. De fleste av New Yorks andre store avisene er ikke noe bedre hender enn New York Times og Wall Street Journal. The New York Daily News er eid av jødiske real estate developer Mortimer B. Zuckerman. The Village Voice er personlig eiendom Leonard Stern, den billionaire jødiske eieren av Hartz Mountain pet levere fast.

Andre massemedia

Historien er ganske mye det samme som for andre medier som for TV, radio og aviser. Tenk for eksempel newsmagazines. Det er bare tre av noe notat utgitt i USA: Time, Newsweek, og US News and World Report. Tid, med et ukentlig opplag på 4,1 millioner, er utgitt av en susidiary av Time Warner Communications. Adm. direktør i Time Warner Communications, som nevnt ovenfor, er Gerald Levin, jøde. Newsweek, som nevnt ovenfor, er publisert av Washington Post Company, under Jewess Katherine Meyer Graham. Sin ukentlige sirkulasjon er 3.2 millioner. US News & World Report, med et ukentlig opplag på 2,3 millioner, eies og utgis av Mortimer Zuckerman, jøde. Zuckerman også eier Atlantic Monthly og New York's tabloid avis, den Daily News, som er den sjette største papir i landet. Blant de gigantiske book-publishing konglomerater er situasjonen også jødisk. Tre av de seks største bokutgivere i USA, ifølge Publisher's Weekly, eies eller kontrolleres av jødene. De tre er første sted Random House (med sine mange datterselskaper, inkludert Crown Publishing Group), tredje-plassen Simon & Schuster, og sjette-plass Time Warner Trade Group (inkludert Warner Books og Little, Brown). En annen utgiver av spesiell betydning Western Publishing. Selv om det rekker bare 13th i størrelse blant alle amerikanske utgivere, det rekker første blant utgivere av barn bøker, med mer enn 50 prosent av markedet. Sin styreformann og administrerende direktør er Richard Snyder, en jøde, som bare erstattet Richard Bernstein, også jøde.

Effekten av jødisk kontroll over media

Dette er fakta av jødiske medier i Amerika.

Alle som er villig til å bruke flere timer i et stort bibliotek kan bekrefte deres nøyaktighet. Jeg håper at disse fakta, er urovekkende for deg, for å si det mildt. Skulle noen mindretall kunne wield slike awesome makt? Absolutt ikke og lar folk med meninger som uttrykkes i Talmud, å bestemme hva vi får til å lese eller se på effekten gir dette lite mindretall av strømmen til mold sinnene våre for å dekke sine egne Talmudic interesser, interesser som som vi har vist er diametralt motsatt interessene til vårt folk. Ved å tillate jødene å kontrollere våre nyheter og underholdning media, vi gjør mer enn bare å gi dem en avgjørende innflytelse på vårt politiske system og virtuelle kontroll av regjeringen, vi også gi dem kontroll over sinn og sjel med våre barn, som holdninger og ideer blir formet mer av jødisk tv og jødiske filmer enn med foreldrene, skolen, eller andre innflytelse.


Tilbake til Norske siden