Illuminati Nytt

Jan Arntsen

Under skyggene av demokrati og bedriftsmiljø blir meget fleksibelt, og banksektorens rolle er å spille kjøpmann.

I dette konkurransedyktig banksystemet kan du sammenligne lån med lav rente og gå for refinansiering av boliglån med enkle vilkår. Slik som banksystemet har bryteren på nettet (elektronisk), kan du også søke etter bedre forsikrings sitater bare ved å sitte på soverommet. Ved innføring av det elektronisk betaling systemet, har også politiske partier blitt veldig lett meny.

Hva er galt med denne verden? Hvorfor alle disse borgerkriger, hvorfor alt dette kaos og katastrofe? Hvorfor kan ikke folk bare leve sammen i fred? Når konflikter oppstår, hvorfor er det så vanskelig for FN og andre partier for å stoppe drapet, til tross for freds forhandlere og ambassadører?

Er menneskene egentlig onde? Eller er det bare menneskelig atferd? Det er massevis av spørsmål omkring dette. Når vi ser oss rundt, kan det virke som menneskene egentlig er ondskapsfulle, men det er ikke sant. Det er både godt og ondt i oss alle; det er et kjennetegn som er grunnleggende for våre overlevelse. Men samfunnet vil til slutt reflektere på ansvaret til landets ledere, og hvis ledere har til hensikt å gjennomføre ondskap, vil også samfunnet bli ond, og menneskene som berøres av en ondskapsfull Regjeringen vil begynne å handle som dem. Men vi er disse som oppnevner og godta våre ledere, så til slutt er ansvaret ditt og mitt.

Alt dette kaoset, folkemord, etnisk rensing og den samlede katastrofer har et genuint formål. Alt dette er veldig nøye planlagt av noen få menn bak scenen, høyt oppe i samfunnet, ovenfor en makt struktur som den vanlige borger ikke vet om. Det er en planlagt take-over, for å lage en One World Government (en verdensregjering) med disse menneskene på toppen, noe som gjør resten av oss til deres slaver i et Super sosialist stat!

For noen kan dette høres utrolig og utrolig? Hvis dette er helt nytt for deg, kan jeg virkelig forstår at det høres på den måten, spesielt hvis du har hatt som vane som å være avhengig av mainstream (styrte) media for informasjon. Men hvis du vil vite den egentlige sannhet, anbefaler jeg deg til å fortsette med lesing fra dette nettstedet, og jeg er sikker på at dette organet av informasjon vil blåse ny viden i hodet. På en gradert skala, vil du få hele bildet. Du vil bli svært bevisst på hva som skjer i verden og hvorfor.

Ta ett eller noen få sider, fordi det er mye å lese, men det er viktig for alle våre overlevelse å være klar over hva denne nettsiden vil avdekke. Og hvis du ikke er kjent med emnet i det hele tatt, jeg sterkt anbefaler deg å starte med koblingen kalt The Secret Order of the Illuminati,. eller klikke på "Les først" i venstre meny på (nettadresse)

Er du en som stemmer på demokratene eller republikanerne? Betyr det egentlig noe å si hvilken? Er forskjellen stor?

Jeg vil vise deg at utfallet, uansett hvem du stemme på, er allerede grundig beskrevet og spådd, ikke av politikerne selv, men av den virkelige makt, den "Shadow Government", usynlige for allmennheten. De politiske beslutningene de gjør, er ikke i vår beste interesse, men kun i deres.

Skattepengene som du betaler til staten, for våre felles mål går faktisk til helt andre formål, formål som er svært forskjellig fra våre.

Hva de planlegger og har planlagt i lang tid, er en ny verdensorden og en One World Government med dem som herskere. Disse skjulte maktfolk er dypt inn i okkult og svart magi, som jeg også vil vise på denne nettsiden. Deres ritualer er praktisert innen hemmelige samfunn, slik som Freemasons (Frimureriet) og Illuminati (i dag de kaller seg "The moriah", "moriah erobrende Wind", eller "The Brotherhood").

Så hvem er disse menneskene jeg snakker om?

De er i utgangspunktet 13 super velstående familier og med deres avkom i tillegg. De fleste av dem internasjonale bankeiere og superkapitalister. Deres bloodlines (opphav) går tilbake i tid - helt tilbake til det gamle Babylon. Det er de samme familier, men under ulike navn, som har påvirket historien nesten siden begynnelsen av Babylons frukter, nemlig de frafalte jøder. Det er tankevekkende, men forhåpentligvis vil dette nettstedet bevise mitt poeng uten tvil.


Tilbake til Norske siden