NYHETSBREV februar 2016

Kjære venner!

Vi står ved verdens kveldstime. Alle tegn i tiden tyder på det. Verden er fylt opp med katastrofer, med tornadoer, sykloner, oversvømmelser, store branner, ulykker, krig og massedrap kommer nå i rask rekkefølge. Mange mennesker er bekymret for denne masseinnvandringen , fordi vi hører nytt om at disse IS krigerne blander seg med de andre innvandrerne, og slik kommer de til Europa på en smart måte. Derfor kan vi forvente store katastrofer, drap, voldtekter og et stort kaos i nærmeste framtid - og spesielt i byene. De store byene er mest utsatt for elendighetene. Derfor lyder budskapet: Kom ut fra byene! NÅ! Det har aldri vært Guds hensikt å skape byer. Gud har helt fra starten sagt at vi skulle spre oss, og ikke klumpe oss sammen. Det var Kain, morderen, som startet å lage den første byen. Siden kom Babels tårn, og i dag har vi mega-store byer over hele verden.

Det er ingen framtid å leve i byene, slik det utvikler seg nå! Lot fikk også befaling om å komme seg ut av de ugudelige byene Sodoma og Gomorra før de ble ødelagt av Guds vrede, fordi homosexualitet hersket der, men han nølte, og derfor var det bare tre personer som reddet seg i siste liten, og det var hans to døtre og ham selv. Alle de andre omkom i flammene. Slik vil det også bli i denne tiden. De fleste nøler og forblir i byene inntil ulykken kommer! Vi sier igjen: Kom ut fra byene mens det ennå er tid!

Vi ser at det økonomiske kollapset nå har begynt å vise seg, og dette kommer bare til å bli større og større. Folk har gått på limpinnen og tatt store lån, og nå sitter de snart i saksa.

Vi ser at nasjonene samler seg, både på det politiske og religiøse området… alt dette forteller oss at Bibelens profetier oppfylles, og Jesus Kristus, verdens Frelser snart kommer i himmelens skyer for å forløse Sitt folk.

Folk trenger å se alvoret i tiden! Folk trenger å bli vekket opp, slik at de kan se viktigheten av å ta imot frelsens gave og berede seg for Jesu gjenkomst! Folk trenger å høre Bibelens budskap for vår tid, et nådebudskap og et advarselsbudskap, slik at de kan ta et standpunkt - for verden eller for Kristus.

Dette året blir et viktig år for oss i Kristen Informasjonstjeneste. Vi kommer til å satse maksimalt for å få trykket og delt ut mest mulig i 2016 av heftet 2017 – 500 år etter Martin Luther! Nå er det bare 1 år igjen før de begynner å feire Martin Luther. Men som dere kanskje allerede har sett så skal de ikke feire Martin Luther, men de religiøse lederne, med paven i spissen skal benytte denne anledningen til å forene seg – selvfølgelig under den Katolske Kirkes paraply. Pave Frans vil gjøre slutt på all form for fundamentalisme – de som holder seg til Bibelen og Bibelen alene. Han mener fundamentalistene er like farlige som terroristene. Vi ser meget klart at denne paven har startet en forfølgelse mot de Bibel-tro kristne, de som ikke vil legge seg under pavens agenda. Vi ser at dødssåret leges, og at pavens globale strategi begynner å virke. Den samme makten som forfulgte annerledes troende i Middelalderen, begynner nå å rasle med bajonettene igjen, og vil stoppe alle fundamentalistene og hat-forkynnerne. Hvem er hat-forkynnerne, slik de globale lederne ser det?. Jo, det er de som taler imot de lesbiske og homofile, det er de som snakker om endetids-profetier og har en anti-katolsk forkynnelse. (Lær mer om dette i videoen Pavens Krigserklæring på www.lightchannel.dk.)

Vi opplever nå at historien gjentar seg, men nå er ikke pavemakten alene i sin globale strategi. Flere Protestantiske kirkesamfunn har nå blitt frafalne protestantiske kirkesamfunn. De har nå alliert seg med den Katolske Kirke gjennom den økumeniske bevegelsen, og går nå over Tiber elven, som fører fram til Vatikanet. Vil du være med på denne ferden mot Rom? Vi håper ikke det! Vi håper du vil være en sann protestant som står på Bibelen og Bibelen alene. Det er derfor vi – ved Guds nåde – har laget dette heftet 2017 – 500 år etter Luther! Det er et protestantisk hefte, som tar et klart oppgjør med den Katolske Kirke og de frafalne protestantiske kirkesamfunnene.

Vi regner med at flere av dere blir overrasket over å få dette heftet 2017 - 500 år etter Luther, men vi har i 2015 besøkt så mange personer i Nord-Norge og Vest-Norge som ikke har fått dette heftet. Hva som er årsaken til det, det vet vi ikke, men vi håper at posten gjør sin oppgave slik at heftet kommer fram til alle nå!

Vi håper du vil støtte oss i denne kampanjen, slik at vi kan mate de som deler ut dette heftet nå i ca. 20 land, nemlig Norge, Sverige, Danmark, Island, England, Wales, Scotland, Spania, Frankrike, Tyskland, Portugal, Estonia, Tsjekkia, Italia, Romania, Ungarn, India, USA, Australia, Zambia, Kenya … og nå vil de også begynne å trykke dette på New Zealand. Den finske og russiske teksten er også snart ferdig, så det går framover! Vi takker Gud for all denne fremgangen, Han skal ha æren og takken for alt!

I flere land venter ivrige utdelere på flere hefter – så la oss trå til alle sammen, så slipper de å stå ledige på torget! La oss ofre alt for å fremme Guds sak nå mens vi ennå har friheten! Natten kommer da ingen kan arbeide!

I mars drar vi til Borås i Sverige for å ha offentlig møte der. Like etterpå drar vi til Lund for å dele ut heftet 2017-500 år etter Luther. Det har allerede blitt trykket og delt ut 20 000 hefter i Sverige, men nå satser vi på å trykke 20 000 til – i første omgang. Dette vil bli delt ut nå, i god tid før paven kommer dit. Paven kommer nemlig dit den 31. oktober 2016. Han skal begynne å feire Martin Luther og den Protestantiske Reformasjonen der da. Er det noen som forstår hva som virkelig skjer? Luther gikk imot den Katolske Kirke. Han gikk ut fra den Katolske Kirke, og gikk aldri tilbake igjen. Men nå skal lutheranere og katolikker feire Luther sammen. Nå vil de glemme alt som er bak, og gå inn for enhet! Derfor vil vi bli overrasket over hvilken enhet som vil skje i 2017. Vi ser også at den Ortodokse Kirke nærmer seg den Katolske Kirke igjen, spesielt etter at lederen for den Russiske Ortodokse Kirke og Pave Frans møtte hverandre på Kuba i februar 2016.

Vi kan spørre:

Er det noen protestanter igjen? I så fall, STÅ OPP! STÅ FRAM!

Takk til alle dere som ber for oss, og som gir økonomiske støtte til det arbeidet vi driver i Kristen Informasjonstjeneste. Pengene blir brukt så fort de kommer inn for å fremme Guds verk. Her blir ikke pengene gamle, men de brukes direkte i Guds verk! Alle beløp, både små og store kommer til nytte! Jo mere penger som kommer inn, jo mere får vi gjort!

Støttebidrag kan sendes til:

Kristen Informasjonstjeneste, Abel og Bente Struksnes. Kontonummer: 05302265692

Må Herren være med dere!

Med vennlig hilsen

Abel og Bente Struksnæs, Vestrumsbygda 26, 2879 Odnes, Norge. Internett: www.endtime.net


Copyright © 2016 – European American Evangelistic Crusades (EAEC), Inc.
P.O. Box 166, Sheridan, California 95681 USA

HJEM

We are willing to die in the name of Jesus. Are you certain that YOU are willing to die in the name of Satan?